VÅRA AKTIVITETER

Vi har roliga och intressanta aktiviteter för dig och ditt företag. Alla i njutningens tecken. Utmärkt som tembuilding, kundvård eller vid högtider. Är det något du undrar. Tveka inte att kontakta oss!

Vandringar

Vi tar er med på en vandring i Göteborgs ölhistoria. Ni får höra spännande berättelser om krogar och bryggerier. På en pub på mitten och en på slutet stannar vi och tar oss ett glas!

Lär dig om Göteborgs mathistoria, från tiden då staden grundandes till idag. På ett antal olika platser får vi dessutom smaka på några av de fantastiska delikatesser som finns från trakten.

Provningar

Kombination av chokladprovning & frågequiz om choklad. Avslutas med ett rafflande blindtest!

Kombination av ölprovning & frågequiz om öl. Avslutas med ett rafflande blindtest! För tillfället ges inga ölprovningar.

Kombination av ostprovning & frågequiz om ost. Avslutas med ett rafflande blindtest!

Kombination av vinprovning & frågequiz om vin. Avslutas med ett rafflande blindtest! För tillfället ges inga vinprovningar.

Kurser

Vi genomför en bryggning och lär dig allt du behöver veta för att på egen hand kunna brygga öl hemma.

Ölbryggning fortsättningskurs

Kursen för dig som redan kan brygga din egen öl men vill ta din kunskap ytterligare en nivå. Kursen fokuserar på att utvärdera öl. Vilka smaker/ felsmaker går att hitta och varför uppkommer de i ölet? I denna kurs brygger vi inte öl utan endast provsmakning av diverse olika öl. Framförallt ganska äckliga sådana. :-)

Provningseventet för de stora grupperna. Åtta olika provningsstationer med blandade läckerheter så som vin, ost , choklad, öl, vinäger ,lakrits mm.

Kombinaion av orientering och bingo garnerat med läckra göteborgsdelikatesser. Gå i egen takt, inget ombyte behövs.

Ställ gärna en fråga

Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Eller ring

Simon Svensson
0705-222782